M.K Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Witam! Z napieciami jest tak, ze mozesz zmieniac co 0.025V ale graniczna wartoscia jest 1,85v:(. plyta o oznaczeniu ak 32D jest to shit na kt266. na twoim miejscu nie zastanawialbym sie: WYMIENIAC. plytka nie jest cudem techniki, ale za ta cene...:) no i ma sdr/ddr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to juz sam nie wiem ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to juz sam nie wiem ):IMO lepiej zaczekac i przesiasc sie od razu na DDRy. Sprzet masz dobry. A jak zmienisz tego ECS na SHUTTLA to tak jakbys zamienil siekierke na kijek. Jakby nie patrzec na KT266A Throughbredy nie chodza, a na SIS 735 chodza! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 KUPA [gluteus maximus]!!!!! NA MOIM SHUTTLE'u chodza procki na 0.13um!!!!!!!! a co do tego ECS to jest najwieksze gowno swiata! TEN SIS..............zreszta jak chcesz ale na sisie daleko nie zajedziesz...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 zajade napewno nie blizej niz ty na KT266 ;p jedyne co mnie w tej chwili boli to brak mozliwosci o/c no coz ale przezyje ): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 sis w sumie chipset dobry i tani :D bo taki sam na north i south bridge.. Proponował bym troszkę poczytać na temat tej płyty. Ta płyta nie ma NB + SB ma tylko jeden NB z zintegrowanym SB. A te shuttle to taki sam syf jak ecs, chcesz mieć szybszy komp to kup DDR i AXP do tego ecsa i lepiej wyjdziesz jak na podkręcaniu shuttla. a pozatym jak na ecsie też sie da kręcić (tylko jest więcej kombinowania) może i lepiej niż na shuttlu JA BYM NIE ZMIENIAŁ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 CO DO opini o shuttlu to sie nie zgadzam. porównuj shuttle 35GTR i ecs k7s5a??? i co? SHUTTLE TO PRZECIEŻ TAKI SAM SYF JAK ECS ty chyba nie wiesz co mówisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 sis w sumie chipset dobry i tani :D bo taki sam na north i south bridge.. ...Ta płyta nie ma NB + SB ma tylko jeden NB z zintegrowanym SB... wlasnie to mialem na mysli tylko trocghe zle to napisalem :D dobra to nie wymieniam kupie sobie ddr w krotce bo to mi nie zaszkodzi... a potem sie zobaczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...