Bulizzor Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Czesc Mam problem otóż odtwarzając jakiekolwiek filmy procesor mi skacze na 100% i w filmie dzwiek zaczyna wyprzedzac obraz. wogole sie wszystko tnie. Uzywam subedita zawsze go uzywalem i bylo ok. Kodeki - KazaaLite Codec Pack 1.38. Co moze byc przyczyną? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedzio1001 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Czesc Mam problem otóż odtwarzając jakiekolwiek filmy procesor mi skacze na 100% i w filmie dzwiek zaczyna wyprzedzac obraz. wogole sie wszystko tnie. Uzywam subedita zawsze go uzywalem i bylo ok. Kodeki - KazaaLite Codec Pack 1.38. Co moze byc przyczyną? :mur: HHHMMMMmmm. to moze byc problem z karta graficzna...Sam nie moge ogladac filmow na telewizorze przez kabel. Obraz skacze i wogole. Niech wypowiedza sie bardziej doswiadczeni. POZDRO PS:aaaa i nie dubluj tematow... Edytowane 4 Czerwca 2006 przez bedzio1001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A najnowszy Codec Pack to nie jest czasem juz cos kolo 2.20? Moze czas zaktualizowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 odinstaluj ten pakiet i zainstaluj ffdshow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wielkie dzieki za rady odinstalowalem kodeki i zainstalowalem ffdshow i idzie jak burza :) PS: co do dublowania jakis błąd wyskoczyl i dwa razy post powstal chcialem usunąć ten zdublowany ale nie bardzo wiedzialem jak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...