noe Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 czesc mam athlona tb 1333@1460(10x146) chlodzonego zelmanem 3000 srednia temp wynosi 50 stopni . mam zamiar kupic jakies chlodzenie wodne co byscie mi polecili . najlepiej cos w miare nie drogiego a sensownego. dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a sprawdzałeś moze, czy nie ma czegoś ciekawego w dziale: chłodzenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a sprawdzałeś moze, czy nie ma czegoś ciekawego w dziale: chłodzenie? albo w opcji "szukaj" :wink: tam jest tego "troche"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a sprawdzałeś moze, czy nie ma czegoś ciekawego w dziale: chłodzenie? albo w opcji "szukaj" :wink: tam jest tego "troche"... jakoś słowo "szukaj" nijak nie chciało mi przejść przez gardło (palce?) - nie miałem sumienia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a sprawdzałeś moze, czy nie ma czegoś ciekawego w dziale: chłodzenie? albo w opcji "szukaj" :wink: tam jest tego "troche"... jakoś słowo "szukaj" nijak nie chciało mi przejść przez gardło (palce?) - nie miałem sumienia :wink: moim zdaniem "dosadnie = skutecznie" - zwykle dziala :wink: a dzieki tej opcji mozna "troszke" znalezc - trzeba tylko dobrze szukac :lol: a wracajac do chlodzenia, to zobaczyc warto: www.siliconvalley.pl www.4max.com.pl www.overclocking.com.pl www.bloki.republika.pl www.miko.lodz.pl www.pc-tuning.pl i nieocenione allegro... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a z tanich zestawow to CPC, ale sensowne to to niestety IMHO nie jest... :( www.cpc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...