MasterTomster Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Bawi sie ktos plikami wideo? Montuje ktos wideo , oczywiście amatorsko, ale fachowe rady, uwagi , porady czy słowa krytyki/uznania mile widziane. http://www.youtube.com/watch?v=x2smgI6I8QY - podróż po Irlandii (uwaga ostra muza) - walka A. Gołoty - nie ja nagrywałem ale pomysł , montaz itd jak najbardziej Miłego ogladania B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) obejrzałem andrzeja.. W sumie nic ciekawego... irlandia.... z tego wszystkiego to podobał mi się jedynie krzyż irlandzki bo noszę taki na szyi :D.. Muzyka nie pasuje do klimatu (trzeba było dać coś ze BOONDOCK SAINTS) do tego migawki... niby fajne... ale ciągle te same 3 zdjęcia.... Edytowane 5 Czerwca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterTomster Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 No moze to wpadnie w oko największy klif na wyspie z muzą vangelisa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...