Skocz do zawartości
Gość alepajonki

Karta Dźwiękowa Do 200 Złotych

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alepajonki

W zasadzie całość pytania w temacie. Jaka karta dźwiękowa do 200 złotych.

Zastanawiam się nad Creative Audigy 4 - i tu moje pytanie - czy faktycznie będzie duża róznica między nią, a moim zintegrowanym Realtekiem ALC-850 (na głośnikach Logitech X-530).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sobie sprawilem audigy 4 i nie zaluje ni zlotowki. Jesli bylaby okazja ze moglbym dostac audigy 2zs to bym bral 2zs, ale tak to mam nowke 4 na gwarancji.

Co do roznicy dzwieku to glownie badalem roznice na sluchawkach sony v500 miedzy realtekiem na mobo a audigy i musze powiedziec ze roznica jest, nawet spora. Juz pomijajac sprawe odtwarzania cd-kow czy dvd. ale efekty w grach sa poprostu rewelacyjne. Szybko zarzucilem sobie FEARa i poznalem drugie oblicze tej cudownej gierki :D

Imo udany zakup. Co do x-fi to troche przegiecie z cena bo nie wprowadza az tak wielu innowacji w stosunku do a4, ale tak to jest jak nie ma konkurencji a jest sie najnowszym towarem na rynku. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość alepajonki

2ZS to przełom, a 4 to tylko szlif ;)

Czyli warto dołożyć do 2 ZS? Taniej niż za jakieś 230 złotych nie idzie jej kupić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi