Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Mam małe kłopoty z ortografią 8) i chciałbym mieć jakiś mały programik (słownik) na pasku który pomoże mi w niektórych sytuacjach :wink: i nie chodzi mi o słowniki online może poleciłby mi ktoś jakiś mały słowniczek lub dał linka . PLEASE. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 http://so.pwn.pl/ update: "[...] i nie chodzi mi o słowniki online[...]" aha i wszystko jasne ;] tak to jest jak sie najpierw kliknie a potem pomysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Nooooo ten jest ok ale potrzebuje czegoś nie online :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ti pish najpierw w wordzie ( to neijest reklama microsoftu ) błeheh, i wlkejej dopiero na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ja tez mam porblemy :> jestem dyslekstykiem= dysgrafem + dysortografem :D hhyyhy pisze to dla info dla ludziof :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zajebiście na nabijać z ludzi nie?? następnym razem jak będę miał problem chyba będę musiaj walić na inne forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...