aftershocK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 włączam prad w listwie albo zasilacz przełącznikiem za nim to przez chwile zapalają sie neony i ruszają wiatraki, tak jakby był włączony po czym sie wyłącza i czeka aż włącze z guzika..... błysk to pół sekundy ale nie wiem czy nie jest szkodliwe dla kompa.... :blink: naszczęcie mam gwarancje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Może coś robi zwarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Sprawdź włacznik od budy :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 jak sprawdź.....? włączam prąd na zasiłce a niby komp sie zaczyna włączać i nagle sie wyłącza, to trwa 0,5 sek... mam nadzieje ze to nie zasiłka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 jak sprawdź.....? ... Normalnie, odłącz budę od mobo i włączaj śrubokrętem albo innym nożem :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hmm... ja włącznik zrobiłem sam tzn kupiłem w elektronicznym ćoś jak włącznik impulsowy alboco ;) zaraz sprawdzimy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...