Myrek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam. Mam taki problem. Odinstalowałem aplikację neostrady, bo podłączyłem sobie router. Wszystko gra z jednym wyjątkiem. IE, FF chodzi poprawnie, brak jest już połaczenia z neostradą oraz aplikacji dostępowej (net jest z LANu), ale Outlook dalej chce sie łaczyć niewiadomo z czym. Po jego uruchomieniu pokazuje sie normalne okno połaczeń telefonicznych i nic tam nie ma. Z tego co wiem Outlook kożysta z ustawień IE, ale nie w tym wypadku. IE chodzi a Outlook nie. Czy jest jakaś aplikacja usuwająca wszystkie śmieci po neostradzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Nie korzystam z outlook express, ale może ustaw w opcjach, że komputer jest zawsze podłączony do internetu. Wtedy outlook nie powinnien się łączyć za pomocą połączenia telefonicznego (tzn. nie pokazywać tego komunikatu) EDIT : Sprawdziłem w outlook 2003 i można w opcjach połaczenia zaznaczyć opcje "połącz używając lokalnej sieci (LAN)". Myślę, że to rozwiąże problem. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myrek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Tak jest zrobione, nawet brak jest innych połaczeń, jest tylko połączenie LAN, ale to nic nie zmienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...