Gość Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Problem jest następnujący. Otóż muszę się dostać do 'kilku' obrazków (4 płyty). Obrazki zapisane są w plikach z rozszerzeniem ".ch". Nie mogę tego niczym ruszyć. Jeśli ktoś jest mi w stanie pomóc zinterpretować format i program którym to odczytam, lub od razu załatwić konwerter który przerobi to na coś zjadliwego, to stawiam browar. Sprawa jest bardzo pilna. Przykładowy obrazek umieszczony jest pod adresem: http://www.veracomp.pl/~michalbal/ch/ (orginał i to samo spakowane .zip'em). Wybrałem najmniejszego przedstawiciela rodziny. Jeszcze podpowiedź. Do płyt był dołączony wydruk na którym były wylistowane pliki i przy każdym było napisane (po włosku:) że jest to dokument Adobe Photoshop 5.0 LE. Próbowałem jednak Photoshopem 7.0 i nic. :( Inna plotka jest taka, że pliki te mają coś wspólnego z MAC'kiem. Powodzenia (browar już się chłodzi)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 *.CH - Clipper Header OS/2 Configuration File ....chyba to nie sa obrazki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 przy takich problemach...... http://filext.com/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 *.CH - Clipper Header OS/2 Configuration FileI dostałem 4 płyty plików konfiguracyjnych OS/2 ??? Na pewno żebym w zależności od humory mógł instalować sobie te krótsze (4MB) i te dłuższe (50MB). Super :) Przykładowy plik jest do ściągnięcia tutaj. No to bomba... to na pewno są obrazki i MUSZĘ się do nich dostać. Zaraz się ugotuję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...