Yacho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Poniewaz moj Huntkey bedzie w naprawie przez najblizszy miesiac - mam pytanie - cvzy moge zapuscic niepodkreconego 805 i 7900 GT na takim zasilu ? zalezy mi tylko na stabilnej pracy niczym wiecej :) (all niekrecone.....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 hmmm mój gtf ciągnie to co w podpisie i testowałem też z pełnym 6600 8 potoków. Proc na 2,6GHz i 1,44v i 3 dyski. wsio piknie mykało ale było głosno. Myśle, że powinien pociągnąc :) (choć mozliwe ze grafe będziesz musiał skręcic). Ja bym na wszelki wypadek jeszcze obniżył V dla proca (jak możesz :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Powinien dać radę jak mówiłó kolega wyżej, ale będziesz miał huragan w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 o tak jak gram to huragan jest nawet jak mam wsadzonego Arctica :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Chodzzi mi tylko o bezpieczenstwo sprzetu - huragan jakos przezyje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 jak dawałem 2900MHz i 1,88V na procu to mi sie poprostu zasilacz wyłączał więc luz zabezpieczenie działa :] p.s. tak wiem jestem psycholem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Da rade, na nim ruszył mój komp z siga z Radkiem 9800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...