krogoth111 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Kupiłem P5P800SE i CPU 930 ;-) To mój pierwsz Asus. Bios mnie przeraził. Skonczyłem rozpracowywanie wszystkiego a to co mi zostało: Co oznaczają funckcje w biosie: Z zakładki o CPU: -Max CPU Value Limit -Adjecent Cache Line Prefetch Ogólne: -AddOn ROM Display Mode -Interrupt 19 Capture Z góry dziękuję za wytłumaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 W instrukcji masz :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Super dziękuję to mnie czeka dobra godzina ze słownikiem w ręku by zrozumieć te funkcje. Napisanie komuś z Was kto akurat wie zajełoby 2minuty. Dziekuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...