Nick126 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Siema, mój dziadek ma pewien problem ja nie wiem o co chodzi bo nie używam tego programu, moze wy bedziecie umieli mi/mu pomóc: "korzystam z Outlok Expr. jak wysyłam maila ,to załaczone zdjęcia nie znajdują się w "elementach wysłanych" a kiedyś wysłane przy mailu foto można było znaleść załaczene do treśąci" On by chciał żeby było jak dawniej. Czyli zeby mogl zobaczyc foto po wysłaniu w 'elementach wysłanych' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Trzeba w Narzędzia/Opcje/Wysyłanie zaznaczyć kwadracik z opisem : Zapisz kopie wysyłanych wiadomości w folderze "Elementy wysłane" i zakończyć klawiszem "Zastosuj". Pozdr. :D Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...