ANalfabeta Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Kartę którego producenta polecacie? Chodzi oczywiście o Tunery TV. Do konkursu zgłoszono Avermedia TV Studio oraz eadtek Winfast TV 2000XP TunerTV DELUXE. Pytam od razu czy warto sie wymienić z Avera na Leadteka ? Bez dopłaty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 wg mnie lepszy AVER TV. Nie warto sie wymieniac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Aver robił tunery telewizyjne długo przed Leadtekiem i ma w tym większe doświadczenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Ja mam 5 letniego Avera i dział do dziś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...