yeyoo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 witam mam takie pytanie... mam nokie 1600, podobno ma wbudowane 4mb pamieci i sie tak zastanawiam czy mozna wgrac do niej dzwonki, lub jakies motywy ?? wie ktos cos na ten temat ?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 da się, potrzebujesz kabelek com lub usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 problem z tym komem polega na tym że można dograć dzwonki ale monofoniczne (zeby nie było sprawdzałem co można do niej dograć za pomocą kabla, opcje jak w starych telefonach: logo + dzwonki mono), a zamiast bawić się w kable to można poprostu sobie je wpisać w kompozytor (w googlach jest pełno utworów) i wyjdzie na to samo, co do ilości pamieci to też gdzieś podobną ilość widziałęm (w opisie) ale nie da się jej wykorzystać. mam ten telefon od trzech miesięcy i zamierzam go zmienić na coś lepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...