best-boy Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 No wlasnie szukam szukam a nie ma :(. Kiedys w to lubilem bardzo grac. Moze ktos mi powie ile ta gra zajmuje i skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> szukalem i nie moge dorwac! Jak do 100 MB (jakis RIP) to moze ktos na FTP-ie udostepni (ja jade na 14 - 16 kb/s) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Kiedyś było w CD-ACTION (pełna wersja -okorz)..... Chyba mam to.... będe musiał poszukać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaczek Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Odswiezam temat :] Gralem w to kilka razy, przeszedlem ze 3 czy 4 razy :D, tyle ze zawsze z kims bo samemu bylo znacznie trudniej. A wie ktos skad mozna to teraz sciagnac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Jeszcze nie można ściągać, o ile się orientuję, ale można kupić w różnych sklepach w cenie nie większej niż 10zł. Pomocne może być też allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Kiedyś było w CD-ACTION (pełna wersja -okorz)..... Chyba mam to.... będe musiał poszukać.... ale pirat ze tego mechlika był :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Jaki pirat, jaki pirat.. ;] Naprawde dawali ja w CD-ACTION.. :> Na moj lewy palec wskazujacy u prawej stopy.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...