LT Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dlaczego zmienia sie hasło połączenia modemowego (ppp) na jakies krzaki w XP. Właśnie spotkałem sie z tym drugi raz, dlatego mam podejrzenia, ze jest to jakis ogólny problem. System XP HOME PL. Znajomy mi mówił, że miał kiedyś podobnie w 2000. Czy ktoś jeszcze się z tym spotkał? (I przewalczył?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Tu niema z czym walczyc. Xp tak jak starszy brat w2k w ten sposób "koduje" hasło. Zamiast 3 znaczkow masz pewnie z 7. W ten sposób jak ktoś inny chciałby znaleźć jednoz Twoich haseł to chyba trudniej szukac gdy niewiesz ile masz liter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 nie to forum, przenosze na oprogramowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...