shrek999 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 witam wlasnie moj windows zwariowal i to chyab poraz pierwszy instalka wzglednie swierza am ze 3 miechy natopiast problem narodzil sie po resecie bo zaduzo zdjec do gimpa wladowalem naraz i nie chcialo mi sie czekac no to reset odpalam kompa klikam zaloguj mojego usera pokazuje sie wkran zapraszamy trwa ladowanie ustawien blablabla i tak ok 1 sek potem odrazu mnie wylogowywuje :| na zadnym urzytkowniku nie wchodzi system i na admina takze, takze w trybie awaryjnym i ostatnie dzialajace ustawienia takze nic nie robia... :| mam bardzo wazna baze danych a nnie mam jej jak wyciagnac z mysql'a bo phpmyadmina nie moge wlaczyc :| ma ktos pomysl co mozna by z tym zrobic poza ghostem?? poki co przesiadlem sie tymczasowo na [brzydkie określenie na linuksa]a...z win xp sp2 zeby pliki pozgrywac czesciowo jak ntfs'a zainstaluje... ale bazy danych chyba nie wyciagne?? jesli latwiej wyciagnac baze danych to poproszeo pomoc tylko przy tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Sprobuj przy uzyciu konsoli odzyskiwania wypakowac z plyty plik userinit.exe i podmienic z tym ktory masz na dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...