hardwin Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 hmm jak w temacie do swojego zloma na okres przejsciowy zakupilem nowy procesor celeron 733 ze wzgledu na to ze nie wiem dokladnie co to za plyta specjalnie kupilem procka na szynie rowniez 66 komp sie wlanza, wszystko wyglada normalnie ale po paru minutach w windowsie dostrzegam takie malutkie drgania ekranu, az w koncu monitor sie wylancza-przechodzi w stan czuwania na procesorze cel366 czegos takiego nie bylo co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 To może mieć jakiś związek z kartą graficzną... Co to za cudo? Miałem kiedyś podobną sytuację, ale z drugiej strony skoro nowy procek chodzi na tej samej szybkości szyny to nie powinno sie coś takiego dziać... Sprawdź czy na pewno FSB masz tak samo ustawione jak wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) To może mieć jakiś związek z kartą graficzną... Co to za cudo? Miałem kiedyś podobną sytuację, ale z drugiej strony skoro nowy procek chodzi na tej samej szybkości szyny to nie powinno sie coś takiego dziać... Sprawdź czy na pewno FSB masz tak samo ustawione jak wcześniej. tez mi to przyszlo do glowy ale nie...jest caly czas 66 grafa zintegrowana chyba intel 810 wymienilem tez zasilacz z no name na mojego FEELa MD 300W - tez nie pomaga teraz wsadzilem cel 366 jest git - ale tak wooolno porazka :/ Edytowane 11 Czerwca 2006 przez hardwin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 hmmm kolego, a czy moglbys podac odczyty temperatury z procesora? To co napisales wskazuje ewidentnie, ze winny jest procesor. Moze kupiles na allegro jakiegos uszkodzonego? Sprawdz temperatury, jesli wszystko jest w normie, to reklamuj. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 hmmm kolego, a czy moglbys podac odczyty temperatury z procesora? To co napisales wskazuje ewidentnie, ze winny jest procesor. Moze kupiles na allegro jakiegos uszkodzonego? Sprawdz temperatury, jesli wszystko jest w normie, to reklamuj. Powodzenia hmm temp jest ok czyli procek? kurde procek za 14 zl hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...