Vipquard Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 mam procesor athlon 64 3200 + i płyte główną [AMD][939] Płyta Epox 9NPA3 Ultra i Cooler na procesor GigaByte GH-PCU22 VG (462/754/939/940/478/775) i nie wiem jak go założyć na procesor i zamontować to wszystko co przy nim jest pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 nie ma instrukcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vipquard Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 nie no jest tam jakaś książeczka ale napisy są po chińsku a obrazki nie są dość wyraźne ja coś tam próbowałęm ale mi nie wychodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) http://europe.giga-byte.com/FileList/Manua...-pcu22-vg_m.pdf tu masz manual do tego chłodzenia :) poradzisz sobie spokojnie edit manual in inglisz chyba (tak pisza na stronie GB) a ja po formacie nie mam Acrobat Readera i nie mam czasu go instalować ale na 99% jest po angielsku Edytowane 11 Czerwca 2006 przez romek-o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vipquard Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 no nie zabardzo mi to pomogło ponieważ gdy ściągnełem już ten plik wcześniej i teraz z twojego linku to gdy próbuje otworzyc wyskakuje mi jakis error i nie pokazuje wszystkich stron tzn zawartości pisze tylko strona 12, 13 ,14 ale pierwsze wszystkie są a to samo mam w książeczce dołączonej do coolera a mi chodzi o wyjaśnienie dla początkującego bo z tamtąd to sie nic nie dowiedzialem dzikei juz sie udalo thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 hmm jak to za mało to daj to do ręki komuś kto ma choć troche wyobraźni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...