krogoth111 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Mam program w którym mam konto i hasło którego nie pamiętam. Aby zmienić muszę wpisać stare ale starego nie znam. Jest taki program co przeciąga się celownik na ***** i pokazuje jakie to hasło. Macie namiar na taki program. Czeka mnie format i nie moge stracić tego hasła bo będzie straszna lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Revelation 2.0.1.100 Bardzo mały, ale niezmiernie użyteczny programik pomocniczy. Jego zadaniem jest odczytywanie pól, w których ukryte są teksty (hasła) w postaci gwiazdek: ********. Dzięki temu programikowi, możemy ukryty tekst odczytać w przeciągu kilku sekund. Aby odczytać hasło, należy uruchomić program, kliknąć na ikonkę celownika i cały czas trzymając wciśnięty klawisz przesunąć ją na pole z ukrytym tekstem, a następnie zwolnić klawisz myszki. Odszyfrowany tekst hasła można odczytać w okienku Revelation. link do programu : http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&id=323&t=91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 no masz racje istnieje taki program ale nie znam jego nazwy...ten celownik się ustawiało na gwiazdki które były wpisane zamiast hasła więc nie wiem czy Ci to pomoże jak musisz je najpierw wpisać :D... moze poszukaj w folderze gdzie masz zainstalowany ten program, raczej powinien być tam plik z wpisanym hasłem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Dzieki :) Uratowaliscie mi zadek :D B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...