lgolebio Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Witam Od jakiegoś czasu mój ojciec męczy mnie abym zajął się sprawą dzwonienia przy użyciu Voip'a. Sprawy techniczne nie są dla mnie problemem a jedynie....wybór operatora. Szczerze mówiąc to nie jestem zwolennikiem Voip, bo jakosć połączeń jest dla mnie tragiczna, no chyba, że dużo się zmieniło w tej materii, chętnie posłucham opinii osób doświadczonych. Zależy mi przedewszystkim na kompromisie między jakoscią oferowanych połączeń a ceną za usługi. Z relacji wielu znajomych dowiedziałem się, że np Easy Call to "lipa". Czy to prawda, jeśli tak to w jakich sytuacjach?? Z jakich operaorów wy korzystacie itd. itp ?? Jakie są wasze odczucia. Edytowane 12 Czerwca 2006 przez lgolebio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja korzystam ze skype , albo z tlenofonu. Skype jest tani , na allegro można kupić kredyty za 3zł dające 53min rozmowy. Mają dobre łącza , dzwonię prawie codziennie do Niemiec. Tlenofon jest przeciętny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 13 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2006 VoipStunt sie ostatnio nieco poprawil i judz dziala poprawnie. I jest tanszy od Skype'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...