HELLBOY Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Ostatnio zauważyłem coś czego nie rozumiem. Mam na kanale fishbota. Wpadają nagle na kanał dwa boty o hostmaskach ~eatbot@eatbot.users.quakenet.org i c@tbot.is.hungr. I jest coś takiego jak w logu: [18:15:11] * Joins: catbot (c@tbot.is.hungry) [18:15:13] * Joins: eatbot (~eatbot@eatbot.users.quakenet.org) [18:15:14] <eatbot> bad cat ! [18:15:19] * catbot smells fishbot [18:15:26] * catbot pounces [18:15:29] * fishbot was kicked by port80b.se.quakenet.org (*bite* *munch* *munch*) O co chodzi? Dlaczego QN wykopał fishbota? Dałem bana na te hosty ale to nic nie wnosi. Dalej wchodzą boty i QN wykopuje fisha? Jak się bronić? Ktoś wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zippi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 o lol ale masz problem :D czy tak trudno ponownie zarequestować fishbota? ( /invite fishbot #channel ) btw. eatbot & catbot sa to quakenetowe boty wiec nie da sie ich zbanowac...chyba ze jestes irc@ ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...