Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 siema.. przeszukalem cale matrax.net znalazlem setki postow dotyczace gg w motoroli... jednak tam oczywiscie zaraz po zalozeniu postu zostane wybluzgany ze juz takie tematy sa (ja to juz nie raz bywalo).. ale nie ma do nich odpowiedzi... tak wiec pytam sie Was... mam problem z motka v360... zainstalowana nowa papla, wszystko fajnie chodzi.. ale czemu wszyscy uzytkownicy na liscie sa niedostepni? i jak to naprawic? ... druga sprawa... jadu-gadu jest duzo oszczedniejsze w odbieranych/wysylanych pakietach w porownaniu do papli.. tylko jak to odpalic na tej motce v360? kiedy sie probuje zalogowac to wyskakuja bledy.. proxy active fail java.io.IOException: proxy active fail at:z z@1a4cfaaa requestConnect niby polaczenie gprs ustawione bo strony w operze mini chodza, mms-y odbierac moge, przegladarka wap takze dziala... papla laczy sie bez problemu... jednak kiedy kombinuje z jadu-gadu to pupa zbita.. siedze juz nad tym dobre pare godzin ale juz nie wiem co z tym zrobic.. ktos ma jakies pomysly?:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SanChin Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) YO!! a łaczysz się przez połączenie internet via gprs czy przez zwykle gprs?? bo to robi roznicę ja ze swojej strony mogę polecić program AgileMessanger dla telefonów z Symbianem, program działa świetnie i jest naprawdę oszczędny jeśli chodzi o KB. za pieniadze, które dostaniesz za ta motke śmiało kupisz pożądny tel z szymbianem, no chyba że zmiana telefonu nie wchodzi w grę @EDIT błędy poprawione ;) wielkie sorry, ale zmieniła mi się klawiatura na "polski maszynistki" i się miejscami "Z" oraz "Y" pozamianiały :mur: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez SanChin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 internet via gprs.. przez samo gprs dziala tylko wap... wymiana telefonu nie wchodzi w gre... aha.. i poprawiaj bledy bo musialem to z 5 razy czytac zeby zrozumiec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...