Skocz do zawartości
Neo_x

Gg Na Komorce...

Rekomendowane odpowiedzi

siema.. przeszukalem cale matrax.net znalazlem setki postow dotyczace gg w motoroli... jednak tam oczywiscie zaraz po zalozeniu postu zostane wybluzgany ze juz takie tematy sa (ja to juz nie raz bywalo).. ale nie ma do nich odpowiedzi... tak wiec pytam sie Was... mam problem z motka v360... zainstalowana nowa papla, wszystko fajnie chodzi.. ale czemu wszyscy uzytkownicy na liscie sa niedostepni? i jak to naprawic? ... druga sprawa... jadu-gadu jest duzo oszczedniejsze w odbieranych/wysylanych pakietach w porownaniu do papli.. tylko jak to odpalic na tej motce v360? kiedy sie probuje zalogowac to wyskakuja bledy..

proxy active fail

java.io.IOException: proxy active fail

at:z

z@1a4cfaaa

requestConnect

niby polaczenie gprs ustawione bo strony w operze mini chodza, mms-y odbierac moge, przegladarka wap takze dziala... papla laczy sie bez problemu... jednak kiedy kombinuje z jadu-gadu to pupa zbita.. siedze juz nad tym dobre pare godzin ale juz nie wiem co z tym zrobic.. ktos ma jakies pomysly?:) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

YO!!

a łaczysz się przez połączenie internet via gprs czy przez zwykle gprs?? bo to robi roznicę

ja ze swojej strony mogę polecić program AgileMessanger dla telefonów z Symbianem, program działa świetnie i jest naprawdę oszczędny jeśli chodzi o KB. za pieniadze, które dostaniesz za ta motke śmiało kupisz pożądny tel z szymbianem, no chyba że zmiana telefonu nie wchodzi w grę

@EDIT

błędy poprawione ;)

wielkie sorry, ale zmieniła mi się klawiatura na "polski maszynistki" i się miejscami "Z" oraz "Y" pozamianiały :mur:

Edytowane przez SanChin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi