Gmilin Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam. Mam płyte GA-K8NS i wersje biosu F8, gdy wczoraj chciałem zakualizować biosa do wersji F18 @biosem w trakcie się zawieszał. Następnie próbowałem biosa updetować z dyskietki i zaczynał tylko ją czytać a następnie przestawał. :/ Czy jest możliwe że mam jakąś blokade albo cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 F8, a F18 to dosc duzy skok, sprobuj na poczatek wgrac jakis starszy bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmilin Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Dzięki. Zrobiłem tak jak radziłeś i się udało. :) Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Gmilin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...