Gucio89 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Witam mam takie pytanie teraz mam 2x256mb w pc mobo to dfi infinity i pytanie jest takie czy beidze wszystko chodzic jak doloze kolejne 2x256mb? czyli bedize 4x256. A i jak to beidze z dualem wtedy i oc. Thx i nie bijcie za temat xD Edytowane 18 Czerwca 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wszystko bedzie OK i pamieci beda dzialac w Dualu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 tyle ze na 100% 2T i pewnie nizej taktowane niz gdyby chodzily 2x256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak bedzie T2 to duzo strace na wydajnosci w grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Jak bedzie T2 to duzo strace na wydajnosci w grach?Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Niee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wiec tylko w Spi itp sie przydaje czy plote bzdury? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wiec tylko w Spi itp sie przydaje czy plote bzdury?Tak w markach odczujesz roznice, w grach pewnie z jedna klatke mniej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 bylo kiedys porownanie na egieldzie roznicy lepsze timingi +1T vs gorsze timingi +2T - i roznica wachala sie od 1-2% do 7-8% jezeli dobrze pamietam , wiec samo 2T powoduje jeszcze mneijsza strate no i test byl robiony w hl2 czyli gierce dosc mocno korzystajacej z cpu , przy innych pozycjach na pewno roznica bylaby jeszcze mniejsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 bylo kiedys porownanie na egieldzie roznicy lepsze timingi +1T vs gorsze timingi +2T - i roznica wachala sie od 1-2% do 7-8% jezeli dobrze pamietam , wiec samo 2T powoduje jeszcze mneijsza strate no i test byl robiony w hl2 czyli gierce dosc mocno korzystajacej z cpu , przy innych pozycjach na pewno roznica bylaby jeszcze mniejsza masz może linka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A i teraz mam good ramy (z podpisu) czyli lepiej teraz tez kupic good ramy co nie czy np kingstony? (czy kingstony sie gryza z infinity?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 A i teraz mam good ramy (z podpisu) czyli lepiej teraz tez kupic good ramy co nie czy np kingstony? (czy kingstony sie gryza z infinity?)kingstonów nie kupuj ja bym postawił na twinmosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Wiesz na pamiec mam jakies 140zl wiec jak sie uda to dostane good ramy.... Mozecie dac jakies propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) w sumie chodzilo o intel vs amd ale przy okazji na sempropnie zrobiono tez porownanie timingow i 1Tvs2T http://egielda.com.pl/?str=art&id=145-10 "Jak mogliście zobaczyć obniżenie timingów w Sempronie dało ogromny skok wydajności. Wynosił on od 3% do nawet 12%! Zbiorcze wyniki:" Edytowane 18 Czerwca 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...