krogoth111 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Mam dwie karty sieciowe. Składam komputer dla dziewczyny. Bedzie tam Abit ST6 Oraz P3 1133Mhz 512mb ramu i teraz tak... Karta sieciowa musi być a mam dwie do wyboru. (Wygrzebałem z piwnicy) Jedna jest tylko z wejściem RJ i jest to RTL8129C a druga z RJ i kabel telewizyjny tak mi się wydaje i ma: RTL8029AS. Która jest leprza :) Bo ta gorszą wywalę na śmietnik :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 to "telewizyjne" to zenski BNC "barylka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Mam dwie karty sieciowe. Składam komputer dla dziewczyny. Bedzie tam Abit ST6 Oraz P3 1133Mhz 512mb ramu i teraz tak... Karta sieciowa musi być a mam dwie do wyboru. (Wygrzebałem z piwnicy) Jedna jest tylko z wejściem RJ i jest to RTL8129C a druga z RJ i kabel telewizyjny tak mi się wydaje i ma: RTL8029AS. Która jest leprza :) Bo ta gorszą wywalę na śmietnik :] która lepsza? a może zacznij od podania w jakiej sieci będzie używany komputer :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Już jedną popsułem :P Hehe tak to jest jak się grzebie :lol: Ok jeszcze jedno: Do czego jest ten wolny slot jak by do BIOSU z MB ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Już jedną popsułem :P Hehe tak to jest jak się grzebie :lol: Ok jeszcze jedno: Do czego jest ten wolny slot jak by do BIOSU z MB ? :D do kości BOOTROM, dzięki której będziesz mógł odpalać komputer zdalnie z sieci (przy pomocy innego komputera). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...