Skocz do zawartości
Milo

Jakie Kolumny?!??!!

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuje sobie kolumny tylko mam problem chciałem kupic sobie stare kolumnu Creative DTT 2200 ale juz ich nie ma :( teraz mam problem mam do wyboru albo Creative Inspire 5300 lub Logitech Z-640 tylko tak Inspire 5300 słyszałem i wszystko ok tylko ten subwoofer jest po prostu załosny a Logitecha nie słyszałem ale z tego co czytałem jest całkiem spoko i ten subwoofer prezentuje sie niezle wiec jezeli ktos słyszał Logitechy niech sie podzieli opinia ze mną!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buhahaha kolumny lol chyba raczej głośniczki komputerowe :). Dla mnie żałosne jest jak ktoś kupuje głośniki 5+1 subwofer chcąc zeby mu dobrze grało! GLOSNIKI DO KOMPA TO SYF W POROWNANIU Z PRAWDZIWYMI KOLUMNAMI AUDIO!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zxc ma racje, nie warto kupowac glosnikow komputerowych jak mozna za podobna cene zlozyc sobie zestaw (chocby uzywany) z kolumnami audio i wzmacniaczem. Sam przymierzam sie do zmiany sprzetu, a reszte poczytasz tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19868

Pozdrowka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buhehehe ja juz mam kolumny do kina domowego a dokładnie to te modele zobaczcie tylko ze one sa w innym pokoju do kina domowego a do kompa nie bede kupował podobnych bo mi wystarcza normalne kolumny 5+1

A oto moje kolumny

Przody+tyły

Dołączona grafika

Subwoofers

Dołączona grafika

Central

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zxc ma racje, nie warto kupowac glosnikow komputerowych jak mozna za podobna cene zlozyc sobie zestaw (chocby uzywany) z kolumnami audio i wzmacniaczem. Sam przymierzam sie do zmiany sprzetu, a reszte poczytasz tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=19868

Pozdrowka

A mozesz mi napisac gdzie kupie zestaw prawdziwych kolumn 5.1 za okolo 350 zloty (bo okolo tyle kosztuje inspire 5300). To chyba lekko nie mozliwe :?: Jak dodasz na poczatku 1 to moze dasz rade :!:Bez jaj panowie :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym do tej ceny wybrał jakiś najtańszy aktywny zestaw 5.1 Koda-Goky sam mam minory tylnie z zestawu 5.1 i powiem ci że mazy mi sie po nocach cały zestawi.

Konkretnie to mam EX-686T do 1000 tylko podobno tanoya M2 są porównywalne ale Kody mają głębszy bas.

Zresztą idz do marketu i powiedz żeby ci podłączyli i odsłuchaj.

Tak serio to do 1000 to raczej zapomnij o dobrym czyt. głośnym z głębokim base i czystym brzmieniem sprzętu nagłaśnijącego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...