Gość lukas_gab Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Cześć ! Zainsatlowałem ponownie xp'ka , zrbiłem pełną formate partycji systemowej ( ntfs) i jak sie zainstalowało to sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> przy uruchamianiu os'a okno wyboru systemu ?! Jest 2 razy windows xp home , jeden swerzy i działa a drugi przy bootowaniu ma , że usunęto plik hal.dll i mam go wgrać ... Jak zrobić , zeby usunąć ta niedziałającą wersje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 edytuj plik boot.ini.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Trzeba sie nauczyc uzywac szukaj przed napisaniem na forum! Temat byl poruszany juz tyle razy, ze nie ma sensu pisac o tym kolejny raz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ale jakie wpisy usunąć a jakie zostawić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 pierwsze na googlach: klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...