Gość lukas_gab Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Cześć ! Zrobiłęm partycje L Swap 512 mb System 3gb Programy 5gb Gry 10 gb Doc 1gb Download 10 gb Pub 10gb Hot Dog 36,5 gb i teraz mam problem , ponieważ swapa umieściłęm na początku dysku i jak zainstalowałem window to zobatrzyem , ze zamiast dysk system systemem a swap rozruchem jest odwrotnie !! Dysk Swap ma funkcje system a Dysk System ma funkcje Rozruch ... Czy to jest poprawnie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 tak, to jest poprawne, bo rozruch systemu następuje z partycji drugiej (system) a nie z pierwszej (swap) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 cicho wspomnę, że dobrze by było jak byś jak już się decydujesz pisać na forum - wypowiadał się precyzyjnie ;-) że już nie wspomnę o temacie .. => Inn Przypisanie Zadać Partycją Niż Panowane ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamservice Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) ja bym jeszcze dorzucil partycje z muza a istniejace podzielil na mniejsze w zaleznosci od rodzaju gier( strzelanka, strategiczna), dokumentow( word, pdf) itd ;) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez dreamservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...