DiJo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 cześć :) dzisiaj dostałem z serwisu głośniki creative p5800 (nowy zestaw). Po kilku minutach grania zaczęły dziwnie "ćwiergotać" :) Gdy wyłącze muzyke w kompie, to przez chwile słychać z nich piszczenie, tak samo jest jak sie je ściszy. Pytalem sie znajomego elektronika i upiera sie że to nie może być wada głośników (czy wzmacniacza w subwooferze). Jednak jak podłącze do innego kompa, z inną muzyką i inną kartą dzwiekową to efekt jest ten sam ;] W czym moze byc problem? Czy oddawać je jeszcze raz do serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Kiedyś miałem podobny problem z dźwiękiem i poradziłem sobie z tym w ten sposób, że przepiąłem dysk w inne miejsce bo te zakłucenia były spowodowane jegą pracą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 ja podpiołem do innego kompa ;] nie pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Moze drugi pc tez zakłóca? Posprawdzaj które kanały piszcza (przedni,tylny a moze wszystkie?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Poprostu przepnij dysk twardy dalej od karty dźwiękowej i może będzie lepiej :) Masz zintegrowaną kertę dźwiękową czy na PCI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 kup porządną dźwiękówke problem sam zniknie,sam mam p5800 tylko ze podlaczylem pod suba normalne kolumny + audigy4 pro i gra jak ta lala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) kup porządną dźwiękówke problem sam zniknie,sam mam p5800 tylko ze podlaczylem pod suba normalne kolumny + audigy4 pro i gra jak ta lalazaraz bede sprawdzać jak gra z odtwarzacza mp3 :] wszystko sie okaze... :D --edit-- no i sie okazało :D piszczy mimo wszystko, probowalem z mp3 i z odtwarzacza cd. Jak to powiedzial moj tata: piszczy jak przetwornica :) niewiem co to jest, ale pewnie tak piszczy :] Teraz mam jeszcze jedno pytanko: 2 razy juz oddawałem te głośniki na gwarancje i za każdym razem dostałem nowy zestaw (czyli ten jest już trzecim, który ma wade). Czy moge sie teraz w sklepie domagać zwrotu pieniedzy?? Edytowane 25 Czerwca 2006 przez DiJo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...