Blade O' Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam Wszystkich Mam klienta ktory zaplaci mi za back up wszystkich programow w Sony Vaio jako ze on zgubil swoje CD :) Czy jezeli zrobie back up/ recovery dics to czy nie bedzie mial on takich informacji jak np: licencja windows itp. ???? Czy ta operacja jest bezpieczna ??? Z gory dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ma naklejkę na laptopie? Nie wiem jak to jest z Sony vaio, ale jeśli ma wpisać kod przy instalacji to nie będzie kłopotów, bo po prostu wpisze swój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zrób mu kopie partycji ghostem i będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...