teraw Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 witam posiadam dysk Seagate Barracuda ATA III 20 GB model ST320414A ze spalona elektronika. Postanowilem kupic na allegro dysk z padnieta mechanika i przelozyc elektronike do mojego. Pytanie: czy bedzie pasowala wylacznie elektronika od identycznego dysku czy rowniez od innych Barracud III (o innych pojemnosciach)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 KLIK1 KLIK2 Z klik 2 wynika że są conajmniej dwie wesje tej elektroniki do 20gb. Mozliwe ze są dwie wersje do różnych pojemności. Wtedy rozbijasz się tylko o kwestie elektroniki do BIII z daną wersją firmware'u. Poczekaj aż odpowie ktoś lepiej zorientowany lub poszukaj guglem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ja posiadam dysk z firmware nr 3.05 dokladnie taki klik wiec mam polowac na dyski z tym nr firmware nie patrzac na pojemnosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Mozliwe ze są dwie wersje do różnych pojemności. Poczekaj aż odpowie ktoś lepiej zorientowany lub poszukaj guglem ;] eh jw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...