McGreg Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 witam! mam pytanie, jak zwiekszyc z 8mb ram na wiecej pamiec grafiki w tym laptopie. mam teraz 512 i tylko 8 mb ramu ma grafika, chcialbym zwiekszyc ja np dp 64mb jak to zrobic? w biosie nie znalazlem pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 sadzac po Twoim procku masz grafike z 8MB -bez mozliwosci przydzielenia... z ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Pewnie tak jest... ale zawsze mozesz sprawdzic w biosie czy jest mozliwosc przydzielenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 http://www.samsungpc.com/gb/support/vm7000...lish/manual.pdf Karta graficzna podobna do "Ati 3D rage LT pro" ... wlasna pamiec 8mb.Nic sie nie da zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...