Skocz do zawartości
_Vip_

Malowanie Hamerajdem

Rekomendowane odpowiedzi

nie uzyskasz takiego efektu jak w lakierni a ten caly hamer to taki lekki przereklamowany shit lepsze sa spreje po 20zl od tego

Czlowieku , co ty za brednie wypisujesz ?

Widac ze malowales juz wielokrotnie HAMMERITE-m :lol:

Polecam baranka zanim napiszesz takie bzdury jeszcze raz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie uzyskasz takiego efektu jak w lakierni a ten caly hamer to taki lekki przereklamowany shit lepsze sa spreje po 20zl od tego

Hammerite jest bardzo dobry, używałem do samochodu. Sam jestem ciekaw z tymi plastikami, bo zamierzam niedługo pomalować budę... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co ,kupowac tego Hamerajda czy nie ???? Plastikowe elementy spreyowac,czy macie jakas inna sprawdzona metode ??

jest na tyle dobry ze powinno ci styknąć i bezproblemu możesz olać podkład :idea:

No i o to mi chodzilo,dzieki.Teraz tylko sprawa plastikow.Co sadzicie o Hamerajdzie+lakier bezbarwny jako warstwo ochronna ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co ,kupowac tego Hamerajda czy nie ???? Plastikowe elementy spreyowac,czy macie jakas inna sprawdzona metode ??

jest na tyle dobry ze powinno ci styknąć i bezproblemu możesz olać podkład :idea:

No i o to mi chodzilo,dzieki.Teraz tylko sprawa plastikow.Co sadzicie o Hamerajdzie+lakier bezbarwny jako warstwo ochronna ??

powino styknąć, nie bedzisz chyba tym rzucał nie? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybys pomyslal troszke to bys zauwazyl ze mowiac : "Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce " mialem na celu uzyskani sformulowania sarkastycznego ,a nie ze nieumiem zmienic sobie rozdzielczosci.....no ale coz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce  :evil:

To sobie zmien rozdzielczosc!!!! :twisted:

Z takimi tekstami to na drzewo ,a nie na forum

Sam idz na drzewo jak rozdzielczosci nie umiesz zmienic

pablo163

Jezeli zauwaze jeszcze jeden tak glupi i wkurzajacy post, to obiecuje ze

skasuje ci wszystkie durne posty.

Jezeli to nie pomoze to .................... owocek ?

Nie masz nic ciekawego i sensownego do powiedzenia, to daj se siana, a nie zasyfiasz czyjs topic ! :evil:

To pierwsze, ale zarazem ostatnie ostrzezenie ! :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie znowu kłótnie... :( 

Co do Hammerite, jak ktoś spróbuje to niech da znać na forum !!!

To może kupie kolejną, bo w domu mam granatowy...a do budy go raczej nie zużyje... :)

Juz kupilem czarny polysk.Jak tylko znajde wolny czas to biore sie do roboty.Mam nadzieje ze w tym tygodniu sie wyrobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do plastiku to jednak polecałbym najpierw pociągnąć go podkładem (np. Motip w sprayu). Lakiery lubią z plastiku złazić, szczególnie jak gdzieś się zarysuje. A po podkładzie może być normalny Motip w dowolnym kolorku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do plastiku to jednak polecałbym najpierw pociągnąć go podkładem (np. Motip w sprayu). Lakiery lubią z plastiku złazić, szczególnie jak gdzieś się zarysuje. A po podkładzie może być normalny Motip w dowolnym kolorku :)

tak bedzie napewno lepiej.... trochę pewniej.... a różnica w cenie niewielka... :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podpisuję się pod tym

Gość nigdy nie malował hamerraitem

Ja dość sporo całe ogrodzenie wokół domu, ralki od schodów, rower dziecka(3 warstwy) stół ogrodowy i jeszcze pewnie coś bym znalazł, wprawdzie komputera nie malowałem

hammerriteJest spoko, szczególnie młotkowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi