_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Co o tym sadzicie ??.Bedzie mozna olac podklad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 nie uzyskasz takiego efektu jak w lakierni a ten caly hamer to taki lekki przereklamowany shit lepsze sa spreje po 20zl od tego.Ale jak chcesz to kup a na blysk to bezbarwny przecierz mozna nie pomyslalem prubuj ale nie licz na efekkt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 nie uzyskasz takiego efektu jak w lakierni a ten caly hamer to taki lekki przereklamowany shit lepsze sa spreje po 20zl od tego Czlowieku , co ty za brednie wypisujesz ? Widac ze malowales juz wielokrotnie HAMMERITE-m :lol: Polecam baranka zanim napiszesz takie bzdury jeszcze raz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 To co ,kupowac tego Hamerajda czy nie ???? Plastikowe elementy spreyowac,czy macie jakas inna sprawdzona metode ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 nie uzyskasz takiego efektu jak w lakierni a ten caly hamer to taki lekki przereklamowany shit lepsze sa spreje po 20zl od tego Czlowieku , co ty za brednie wypisujesz ? Widac ze malowales juz wielokrotnie HAMMERITE-m :lol: Polecam baranka zanim napiszesz takie bzdury jeszcze raz :lol: Hammerite jest bardzo dobry, używałem do samochodu. Sam jestem ciekaw z tymi plastikami, bo zamierzam niedługo pomalować budę... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Odwalcie sie odemnie ja napisalem swoje zdanie i nie prosilem was o jego cytowanie i <span style="color:red;">[ciach!]</span>lenie o tym co ja gadam gadam co chce i nikt mi nie zabroni! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce :evil:To sobie zmien rozdzielczosc!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 To co ,kupowac tego Hamerajda czy nie ???? Plastikowe elementy spreyowac,czy macie jakas inna sprawdzona metode ??jest na tyle dobry ze powinno ci styknąć i bezproblemu możesz olać podkład :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce :evil:To sobie zmien rozdzielczosc!!!! :twisted: Z takimi tekstami to na drzewo ,a nie na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 To co ,kupowac tego Hamerajda czy nie ???? Plastikowe elementy spreyowac,czy macie jakas inna sprawdzona metode ??jest na tyle dobry ze powinno ci styknąć i bezproblemu możesz olać podkład :idea: No i o to mi chodzilo,dzieki.Teraz tylko sprawa plastikow.Co sadzicie o Hamerajdzie+lakier bezbarwny jako warstwo ochronna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 To co ,kupowac tego Hamerajda czy nie ???? Plastikowe elementy spreyowac,czy macie jakas inna sprawdzona metode ??jest na tyle dobry ze powinno ci styknąć i bezproblemu możesz olać podkład :idea: No i o to mi chodzilo,dzieki.Teraz tylko sprawa plastikow.Co sadzicie o Hamerajdzie+lakier bezbarwny jako warstwo ochronna ?? powino styknąć, nie bedzisz chyba tym rzucał nie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce :evil:To sobie zmien rozdzielczosc!!!! :twisted: Z takimi tekstami to na drzewo ,a nie na forum Sam idz na drzewo jak rozdzielczosci nie umiesz zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gdybys pomyslal troszke to bys zauwazyl ze mowiac : "Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce " mialem na celu uzyskani sformulowania sarkastycznego ,a nie ze nieumiem zmienic sobie rozdzielczosci.....no ale coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej ludzie nie piszcie tak duzo w tym poscie ,bo juz przewijac mi sie nie chce :evil:To sobie zmien rozdzielczosc!!!! :twisted: Z takimi tekstami to na drzewo ,a nie na forum Sam idz na drzewo jak rozdzielczosci nie umiesz zmienic pablo163 Jezeli zauwaze jeszcze jeden tak glupi i wkurzajacy post, to obiecuje ze skasuje ci wszystkie durne posty. Jezeli to nie pomoze to .................... owocek ? Nie masz nic ciekawego i sensownego do powiedzenia, to daj se siana, a nie zasyfiasz czyjs topic ! :evil: To pierwsze, ale zarazem ostatnie ostrzezenie ! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ludzie znowu kłótnie... :( Co do Hammerite, jak ktoś spróbuje to niech da znać na forum !!! To może kupie kolejną, bo w domu mam granatowy...a do budy go raczej nie zużyje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 dzieki reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ludzie znowu kłótnie... :( Co do Hammerite, jak ktoś spróbuje to niech da znać na forum !!! To może kupie kolejną, bo w domu mam granatowy...a do budy go raczej nie zużyje... :) Juz kupilem czarny polysk.Jak tylko znajde wolny czas to biore sie do roboty.Mam nadzieje ze w tym tygodniu sie wyrobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Co do plastiku to jednak polecałbym najpierw pociągnąć go podkładem (np. Motip w sprayu). Lakiery lubią z plastiku złazić, szczególnie jak gdzieś się zarysuje. A po podkładzie może być normalny Motip w dowolnym kolorku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Co do plastiku to jednak polecałbym najpierw pociągnąć go podkładem (np. Motip w sprayu). Lakiery lubią z plastiku złazić, szczególnie jak gdzieś się zarysuje. A po podkładzie może być normalny Motip w dowolnym kolorku :)tak bedzie napewno lepiej.... trochę pewniej.... a różnica w cenie niewielka... :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 nie uzyskasz takiego efektu jak w lakierni a ten caly hamer to taki lekki przereklamowany shit lepsze sa spreje po 20zl od tego Czlowieku , co ty za brednie wypisujesz ? Widac ze malowales juz wielokrotnie HAMMERITE-m :lol: Polecam baranka zanim napiszesz takie bzdury jeszcze raz :lol: Podpisuję się pod tym Gość nigdy nie malował hamerraitem Ja dość sporo całe ogrodzenie wokół domu, ralki od schodów, rower dziecka(3 warstwy) stół ogrodowy i jeszcze pewnie coś bym znalazł, wprawdzie komputera nie malowałem hammerriteJest spoko, szczególnie młotkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Moja budka ma pomalowany plastikowy przód. Spray w kolorze "czerwień meksykańska" Trzyma kolor od 3 lat. Ludziska pytają się gdzie taki komputer kupiłem. ;-) hamerrait młotkowy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Moja budka ma pomalowany plastikowy przód. Spray w kolorze "czerwień meksykańska" Trzyma kolor od 3 lat. Ludziska pytają się gdzie taki komputer kupiłem. ;-) hamerrait młotkowy? pokaż fotki tej budy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Hamerait jest b.dobry.tylko trzeba uwazac zeby zacieków nie było .duze powierzchnie jak np.scianki boczne mozesz pomalowac uzywajac małego wałka-<bez zacieków,równomiernie rozprowadza farbe>a do szczegółow uzywaj pedzla.najlepiej z miekkim włosiem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...