siwy_bos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Tak jak w temacie. Czy istnieje jakiś sposób żeby sprawdzić czy napewno jest popsuty? Sprawdzałem głośnikami i słuchawkami i żadnego odzewu nie było. I czy ktoś coś takiego naprawia za niewielkie pieniądze. (Wartość karty to maks 40 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Jakie driver'y masz zainstalowane? Może masz wyciszony jeden kanał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Mam Kx - Zprawdziłem to nie jest wyciszony kanał. Może ktoś naprawia takie badziejstwa ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Którego kanału nie słychać? Żeby się upewnić czy karta jest uszkodzona to sprawdź jak zachowuje się w innym kompie (spróbuj ze sterami od Creative'a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Aż mi wstyd :/ Normalnie coś było ze sterownikami. Teraz jest już dobrze. Ahh ten windows :) Znowu coś się samemu popsuło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...