djsilence Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Czy jest sens ślepo kopiować z innych serwisów do tego forum? Osobiście sądzę, że NIE. Przecież ludzie nie są głupi i potrafią wejść na inne strony i poczytać. A może wysil się i poczytaj troche po necie o danym newsie i napisz sam, swój artykuł. Drażni mnie już, gdy wchodze na to forum do działu nowości i widze w nim słowo w słowo to samo co jest na frazie, I4U i innych, a i tak większość z nich jest opóźniona o przynajmniej 3 dni. Nie chodzi mi o pojechanie komuś, bo to fajnie, że chcecie poinformować współforumowiczów o newsach, ale nie lepiej byłoby samemu coś napisać? Jeśli nie potrafisz, to nie pisz wcale. Tak jak z jazdą samochodem "can't drive it, park it". Zawsze sądziłem, że jak ktoś napisze coś w NOWOŚCIACH, a spodoba się to adminom, to zostanie umieszczone na głównej. Natomiast ślepe kopiowanie z innych serwisów nie ma sensu, bo przecież admini również mają dostęp źródeł i newslettery i są na czasie. Administrację proszę o nie przenoszenie/usuwanie topicu, gdyż to powinno być przylepką, albo FAQiem w tym dziale. Tak, wiem, podniecam sie mocno, sam raz coś napisałem i przeżywam. Lepsza jakość niż ilość. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...