Frezer Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Zapraszam click B) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Frezer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Nawet nie tak źle, ale czegoś jej brakuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 nie jest źle, ale jesli strona ma być w tej tematyce to koniecznie "Menu serwisu" trzeba zmienić (wygląd zawartości) oraz logo - ale nie zniechęcaj się :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 fajne fajnem ja bym chciał zobaczć fokte ducha co tam w linku jest a niedziałą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 form z ocenami jest trochę za bardzo zlany z textem.. proponuję go jakoś oddzielić... no i dlaczego w małych ikonach ta 6cio listna koniczyna kręci się w prawą stronę a w logo w lewą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) no i dlaczego w małych ikonach ta 6cio listna koniczyna kręci się w prawą stronę a w logo w lewą :lol:pewnie dal takich jak ty zebys miał sie czego czepiac albo dla zmyły :lol: mnie sie nie podoba że nie moge sobie tego filmiku z wyłupiastymi oczyma na hdd zrzucić :/ Edytowane 30 Czerwca 2006 przez kvasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 a jaka prezentacja filmó jest lepsza ? ta w dziale teledyski czy śmiieszne filmy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 chciałem tylko zwrócić uwagę Stronka z dobrym poczuciem humoru Za linki w sigu będzie KARA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 jestes bardzo pewien siebie..... i słusznie XD frezer@ linka daj na domową w profilu bo w sigu niemozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Nienajgorsza, mi się w sumie podoba!!! Oby tak dalej, bo jeszcze trochę pracy w nią włożyć trzeba! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) pewnie dal takich jak ty zebys miał sie czego czepiac albo dla zmyły :lol: mnie sie nie podoba że nie moge sobie tego filmiku z wyłupiastymi oczyma na hdd zrzucić :/ no bo jeśli już logo kręci się w lewo to powinno sie kręcić w lewo.. tak jakoś od razu mnie w oczy kole że coś tu nie pasuje :lol: i co to ma znaczyć.. takich jak ja.... nie ma takich jak ja.. mnie jest jeden :lol: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Fajna strona! a jak z prawami autorskimi? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...