k2 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Nie wiem czy ktoś zauwazył ale na 4max pojawila sie zwyczajna mata korkowa, jaką mazna chyba dostac w kazdym sklepie z materiałami korkowymi. Czemy to jest droższe od mat wyciszajacych? Wydawało mi sie mata sa optymalny rozwiazaniem pod wzgledem ceny i wydajnosci. Zatem co jest lepsze? :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Ja obecnie mam wyciszonego kompa ZWYKŁĄ matą korkową(taką jak się wykleja ściany w mieszkaniu) i mogę stwierdzić,że nawet się spisuje. Ale planuję dodatkowo dokleić gąbkę( taką jak w tym stalowym kompie na stronie głównej) Tylko niewiem gdzie taką kupić. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Poszukaj w jakimś sklepie z materiałami do magazynów. :> Czasami takie coś mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 bizonek mam pytanie czy na tym twoim GF jest obok GPU taka zworka że po jej przestawieniu karta zgłasza się jako QUADRO a nie GeForce? Bo przeczytałem o tym gdzieś na necie i planowałem coś takiego kupić. powinno to być TU pokazane: http://www.darkcrow.co.kr/newsdirectory/co...ent.asp?idx=781 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 bizonek mam pytanie czy na tym twoim GF jest obok GPU taka zworka że po jej przestawieniu karta zgłasza się jako QUADRO a nie GeForce? Bo przeczytałem o tym gdzieś na necie i planowałem coś takiego kupić. powinno to być TU pokazane:http://www.darkcrow.co.kr/newsdirectory/content.asp?idx=781 Jezeli moge sie wtrącić to mam taką karte. Obok GPU znajduje sie zworka on przestawieniu jej Winda znajduje nowy sprzet, sery sa w detonatorach. KArta mi sie zgasza jako Quadro II... ale ja mam GF2 ti ultra 64ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 I właśnie mi o to biega :!: QUADRO jest po profesjonalna karta (b. droga) urzywana w projektowaniu CAD. Raczej nie będę miał kasy na oryginalną Q czy QII (studenci są biedni) Więc szukam innych sposobów. A GF i Q to dokładnie ten sam procesor tylko inaczej rozpoznawany. Jeśli możesz mapisz jak dokładnie się nazywa ta twoja karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 I właśnie mi o to biega :!: QUADRO jest po profesjonalna karta (b. droga) urzywana w projektowaniu CAD. Raczej nie będę miał kasy na oryginalną Q czy QII (studenci są biedni) Więc szukam innych sposobów. A GF i Q to dokładnie ten sam procesor tylko inaczej rozpoznawany. Jeśli możesz mapisz jak dokładnie się nazywa ta twoja karta.jest to PROLINK GF2 TI ULTRA 64ddr 4ns bardzo dobrze sie kreci a na nim... BluOrb 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...