Gość fredus Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Witam! Nie wiem czy odpowiedni dział, jak nie to sorki i prosze o przeniesienie, a teraz do rzeczy otóż często zaznaczam soobie jakiś tekst wsiskam ctrl+c (kopiowanie) i wklejam (ctrl+v) np w google, dzisiaj szukałem coś o jakims monitorze, noi zaznaczam jego nazwe potem ctrl+c a potem w google ctrl+v a tu zamiast zaznaczonego tekstu pisze Hello! :blink: co to jest wogóle, myślałem że źle zaznaczyłem ale nie!! Tak samo w wordzie jak coś wklejam pisze Hello! :angry: Stało sie to dzisiaj zawsze wszystko śmigało, przeskanowałem kompa Spybotem search&destroy coś tam znalazł, usunąłem ale dalej jest to wku... Hello! Wie ktoś co to może być?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Przeskanuj system przy pomocy ewido (znajdziesz na google) oraz wklej na forum log z hijackthis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 przeskanowałem tym programem ewido i znalazło sporo syfu :? i teraz wszystko jest OK dzieki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...