elh Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Moge miec 2 sztuki. Gericom 500 na podzespolach LG. + glosniki. Ceny znalazlem tylko na wegrzech i w przeliczeniu na nasze to wyszlo 1700zl. a)czy to dobry zakup? b)ktos chce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 A i jeszcze wazna sprawa, musze zdecydowac sie do jutra do 10 rano, bo jak nie to kto inny kupi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Na LCD się nie znam, ale z doświadczenia ;) wiem, że lepiej nie oszczędzać na podzespołach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 One sa tanie z innego powodu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A jakies parametry tych LCD-ekow, bo za 1100PLN to tanio jak na moj gust. Chyba, ze wlasnie maja kiepskie parametry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 wlasnie.. jakies parametry.. ile cali.. itd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Moge miec 2 sztuki. Gericom 500 na podzespolach LG. + glosniki. Ceny znalazlem tylko na wegrzech i w przeliczeniu na nasze to wyszlo 1700zl. a)czy to dobry zakup? b)ktos chce? na podzespołach któregoLG? L1510s? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 zalezy ile cali :0 domyslam sie, ze sa to 15 ewentualnie za 1100 moze byc :0 powinienes sprzedac, bo nie sadze, ze chcesz je wymienic za tego sony 21" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 no wlasnie. piszesz czy ktos chce a praktycznie nic nie wiemy o tym lcd'ku. napisz jakich podzespolach, wszystko co wiesz, parametry, i wtedy jak bedzie mi odpowiadac to ja bym chcial za to 1100zl takie odbrego lcd'ka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 1. kwestia, nadal te monitorki sa dostepne, byc moze nawet za 1000zl. Tyle znalazlem na stronei producenta: 15,1" Gericom 500 LCD TFT: 1024x768, 61 Khz, 16,7 mil., OSD, LG Display, TCO 95 Zawsze moge tam pojsc obadac a jak ktos sie juz zdecyduje to moge nawet potestowac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LT Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Te parametry nic (praktycznie nie mówią o LCD. Jaki jest czas reakcji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Jakaś tandeta- nie warto. Za 1400 kupujesz nowego w sklepie z 3 letnią gwarancją np. Belinea z odświerzaniem na poziomie 20 ns i jest cool. NIe kupuj- bo to co ci wciskają to szajs Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Ok, dostałem monitorek do testowania: nowiutki, jeszcze z folijką, ale na odwrocie tylko: Gericom, p/n: mt1503z Model s1502D No i jak ja mam z tego wywnioskowac czas reakcji? zaraz podepne to ocenie na oko, ale techinczie dokladnie to nei wiem. Jakby ktos chcial przyjechac zobaczyc, to zapraszam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...