mezi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam problem ze stabilnosica komputera. Jak pracuej w windowsie wszystko jest ok. Ale gdy zaczne grac albo ogladac filim po okolo godziny zawisza sie. A dokladnie slysze jakies piski z glosnikow ,monitor w czasie zawieszani zmieniaa chyba rozdzilczosc albo odswierzanie po czym wyskakuje czarne tlo. Dziwnie jest tez to ze kilak sekund przed zawieszenim wszystko zaczyna klatkowac. Moja konfiguracja jest ponizej. Zasilke taz sprawadzalem i napewno nie jest jej wina Temperatura procka nie przekraca 51 przy maksymalnym obciazeniu. W windosie komp przsedl wszystkie testy to znaczy memtest i takie tami. Moze ktos mial podobny problem i wie jak go rozwiazac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mi się wydaje że to jest wina klawiatóry ewntualnie nagrywarki :D A tak na serio to sprubuj odkręcić grafe albo podłącz inną. Sprawdz ram ale wydaje mi się że to nie jego wina. Formatowałeś jush dysk i instalowałeś od nowa winde? :) Powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mi się wydaje że to jest wina klawiatóry ewntualnie nagrywarki :D A tak na serio to sprubuj odkręcić grafe albo podłącz inną. Sprawdz ram ale wydaje mi się że to nie jego wina. Formatowałeś jush dysk i instalowałeś od nowa winde? :) Powodzenia Korde jeszcze nagrawarki i klawy nie sprawdzalem :D ale formatowalem dysk. Instalowalem wina 98 i xp i dalej to samo. Grafa jest dobra bo na starym sprzecie chodzila mi bez problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 może grafa się przegrzewa ?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 może grafa się przegrzewa ?!?! Nie jestem pewny ale na standardowym chlodzeniu powinna chodzic. A przynajmnie chodzila na p3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...