Arczi Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Siemka wszystkim. Ostatnio bawilem sie troche w zmiane wygladow w windowsie na viste itd... :) Jednak chcialem wrocic do standardowego wyglądu. Odinstalowałem tamte paczki z vistą, resetuje kompa i mam dostępne theme do windowsa tylko z windowsa 98, a nie moge wlaczyc wygladu z XP. (mam windowsa XP). Czy wie moze ktos jak to włączyć, żeby wygląd był taki sam, jak po zainstalowaniu nowego systemu? Dzieki i pozdro :) Jak chce wlaczyc kompozycje to pokazuje sie takie cos Edytowane 1 Lipca 2006 przez Arczimodo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 START, uruchom, "services.msc", znajdujesz kompozycje, ppm - właściwości, typ uruchomienia - automatyczny, do tego klikasz uruchom ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas8 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Czyżby Vista Transformation Pack 4? :wink: Włącz tą uśługę co wywwala windows w Panel Sterowania->Narzędzia administracyjne->Usługi jeśli to nie da rezultatów to trzeba jeszcze dograć paczke uxtheme, więcej tu: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...;hl=uxtheme.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...