vegosan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Mam pytanko czy jest jakis program ktory muglby powiekszyc ogladany film zeby niebylo widac czarnych pasow (zwiekszyc rozmiary filmow ) Ja szukalem ale niestety nieznalazlem takiego. Prosze o pomoc,i jesli mozna linka do takiego programu z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zainstaluj DirectShow Bicubic Resizer (jest np w Nimo) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zapomniałem dodać że w prawie każdym playerq jest taki guziczek PanScan który likwiduje paski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 allplayer, bestplayer, vplayer, cinemaplayer :) i kodeki codecpack, nimo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 w kazdym playerze masz mozkiwosc zmiany na tryb pełnoekranowy (4:3, dopasuj do rozmiarów okna itp np.cinema player) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 w koali ustawisz sobie idealnie, wersja 2.5c jest darmowa, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 pan scan np w vplayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Tak przy okazji zapytam jak sie nazywa taki maly programik co rozpoznaje jakie kodeki sa uzywane w damym filmie ??. Mialem to ostatnio ale wywalilem niechcacy ,a nazwy zapomnialem. Update Przypomnialo mi sie :D gspot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 dobry jest też tellmeaboutdivx http://tellmeaboutdivx.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 To cudeńko, jest w wersji PL (chyba polski program), a z napisami, ekranem robisz to co chcesz - rozciągasz, zwężasz (wszystko proporcjonalnie. Naprawde polecam. Jego podręczne menu jest naprawdę imponujące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...