luki2 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Witam, posiadam cofrówke sony W1. Chce kupic do niej jakies porządne akumulatory paluszkowe(bo takie wchodza), ale nie wiem jakie i gdzie. Na allegro maja cos takiego, ale czy to czasem nie jakas podroba?? Najchetniej zakupilbym akumulatorki sony stamina, ale wiecie moze czy w ogole mozna je dostac w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Miałem kiedys W15 a to praktycznie identyczne modele i nigdzie nie widziałem oryginalnych akumulatorków do tych aparatów. Prościej i szybciej będzie poszukać dobrych akumulatorów innej firmy :) ---------EDIT--------- Trochę poszukałem i znalazłem coś takiego :) Edytowane 3 Lipca 2006 przez Piter6576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Dzieki, ale zapomnialem napisac, ze chodzi mi o pojemnosc minimum 2500mAh. Edytowane 3 Lipca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bazyl Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 Ja bym się dołącze do pytania jakie akumulatorki minimum 2500 znalazłem coś takiego co mi wygląda na totalne badziewie http://allegro.pl/item111298496_2w1_3200ma...tory_bonus.html i jeszcze coś takiego http://allegro.pl/item112278423_nowosc_4_x..._2600_mah_.html dodam że obecnie mam Panasonicki 2100 i chciał bym jednak coś mocniejszego jeżeli to możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) @bazyl te sony chyba beda ok. Sprzedaje je tez gosc, ktory zajmuje sie tylko sprzetem Sony. Tutaj masz link, mozesz sobie cos wybrac. Sa nawet 2700mAh, ale kosztuja 30zł za 2 sztuki:( Edytowane 3 Lipca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Energizery albo Sanyo są ok.Wcale nie potrzeba soniaków. Edytowane 4 Lipca 2006 przez mlun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...