Rybka Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Witam. Mam możliwość kupienia w dobrej cenie tego monitora (wydaje mi się dobra, 700zl) Ale zauważyłem, że ma on Czas reakcji równy 25. Jak na LCD to wydaje mi się dużo. I teraz moje pytanie: Czy w grach i ewentualnie podczas oglądania filmów możliwe jest iż będzie mi ten monitor "smużył" ? Niestety kasy więcej nie mam więc nie proszę o odpowiedzi typu "poczekaj i kup lepszy" gdyż lepszego nie kupię. Ewentualnie jakieś inne modele LCD w podobnej cenie - jakieś propozycje. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Witam. Mam możliwość kupienia w dobrej cenie tego monitora (wydaje mi się dobra, 700zl) Ale zauważyłem, że ma on Czas reakcji równy 25. Jak na LCD to wydaje mi się dużo. I teraz moje pytanie: Czy w grach i ewentualnie podczas oglądania filmów możliwe jest iż będzie mi ten monitor "smużył" ? Niestety kasy więcej nie mam więc nie proszę o odpowiedzi typu "poczekaj i kup lepszy" gdyż lepszego nie kupię. Ewentualnie jakieś inne modele LCD w podobnej cenie - jakieś propozycje. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam !73P bez plusa w grach smuży mocno,w filmach mniej,ale imo jest i tak lepszy od wszystkich paści na matrycy TN. Jak nie ma zdechłych pikseli i używasz komputera do netu,programów i trochę do gier i filmów to lepiej go kupić,niż coś naTN. Sam rok temu kupowałem 17” LCD,i gdyby nie pojawiły się 173P+ to brałbym 173,a wtedy on kosztował ~1500zł.. Edytowane 18 Lipca 2006 przez SR-71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...