Varrol Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Już mam dość szukania - urwała mi się śruba w wiertarce - mocująca główkę i ona akurat jest z lewym gwintem - śruba to M5 25 (średnica 5mm długość 25mm) - szukałem po internecie, w marketach, sklepach itp. i nie znalazłem - może wie ktoś gdzie to można dostać, albo ma zepsutą wiertarkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Już mam dość szukania - urwała mi się śruba w wiertarce - mocująca główkę i ona akurat jest z lewym gwintem - śruba to M5 25 (średnica 5mm długość 25mm) - szukałem po internecie, w marketach, sklepach itp. i nie znalazłem - może wie ktoś gdzie to można dostać, albo ma zepsutą wiertarkę?no poprostu idź do sklepu z częściami :P śrub lewo gwintowych nie kupisz na wage, mało komu potrzeba i dlatego w sklepach specjalistycznych są (znaczy tam gdzie sie ich używa:P ) btw, mi też się kiedyś urwała.. i dalej jej nie ma i wszystko gra.. :blink: może masz jakieś dziwne futerko :lol: Edytowane 5 Lipca 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Idź do znajomego tokarza, powinien sobie dać radę ;) Jak robiliśmy ze staruszkiem naciąg do anteny to gość bez problemu zrobił śrubę rzymską za flaszkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 byles w Asmecie? (przy Jerozolimsklich w strone Pruszkowa. patrzac od strony Warszawy z prawej strony) tam maja chyba wszystkie rodzaje srobek i innych metalowych przedmiotow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 byles w Asmecie? (przy Jerozolimsklich w strone Pruszkowa. patrzac od strony Warszawy z prawej strony) tam maja chyba wszystkie rodzaje srobek i innych metalowych przedmiotow. O dobre - może się tam przejadę. Generalnie ta śruba jest potrzebna jak się coś odkręca wiertarką, przy obrotach w normalną stronę nie ma problemu. hinco jakie znowu futerko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 O dobre - może się tam przejadę. Generalnie ta śruba jest potrzebna jak się coś odkręca wiertarką, przy obrotach w normalną stronę nie ma problemu. hinco jakie znowu futerko? to to co trzyma wiertło i je ściska :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...