shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 mam dziwny problem, nie laduje mi sie bateria od notebooka, program diagnozujacy pisze, ze bateria jest ok, ale nie laduje sie nie wiem czemu, wszystko bylo ok, az tu nagle przestal ladowac baterie :/ i dziala tylko z zasilacza :/ czy ktos zna przyczyne ? mam windowsa xp, ale to chyba nie ma roznicy, bo nie laduje sie ani na wlaczonym notebooku, ani na wylaczonym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Uszkodzona bateria, albo uszkodzony kontroler ładowania baterii na MOBO. PS> Czyżbym miał Déjà vu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) hehe hmm mozliwe, mozliwe :), ale wiesz jak jest ;) dzieki za odp ;) Edytowane 8 Lipca 2006 przez shakur_45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...