oFi Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 No więc jest taki problem Miałem ostatnio virusy (usunąłem rejestry windy przez save mode i było dobrze) ale firewall windowsowy nie działa Właczam go, włącza się na chwile i nagle, odrazu się włącza sam. Jaka jest tego przyczyna Mam program Panda (darmowy na 30dni) z firewallem, ale wyłączonym bo wole windowsowy. HELP! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Przeinstaluj SP2, może wirusy coś wywaliły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wodnikpl Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 A moze lepiej bardziej zaufac i uzyc firewalla z pandy ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 :arrow: oFi Jak probujesz wlaczyc to wyswietla sie jakis komunikat czy co sie dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFi Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 włącza się komunikat, że firewall został pomyślnie włączony a po jakiś 6 sekundach się samoczynnie wyłącza. Pozostaje reinstall windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Sprawdz w dzienniku zdarzen systemowych czy pojawia sie tam jakas informacja dotyczaca ewentualnego bledu. Wklej tez na forum log z hijackthis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFi Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 reinstall pomgół, zaś mam inny problem. >topic "długie wgrywanie windy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...