Gość Wintereq Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam, Mam problem z wentylatorem na mojej karcie graficznej, jest to karta MSI GF 6600 DIAMOND i wentylator na niej dziwnie trzeszczy (za przeproszeniem jakby pierdzi :)), zmniejszyłem obrót wentylatora w RivaTuner, po chwili ustępuje, ale zaraz znowu robi to samo. Co z tym zrobić, bo mnie szlag trafi? Wyciągnąłem go i oczyściłem z kurzu, ale nadal to samo. Już chyba wiem, rozkręciłem go i można nim ruszać na dół i w górę, nie jest jak to się mówi wypoziomowany :) Da się temu jakoś zaradzić? To jest mały wentylator, ten od CPU nie pasuje boxowy, a nie chce na gwarę oddawać, bo to za długo potrwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) oddanie na gware nic nie da bo najczesciej ona tego nie obejmuje nazywa sie to bodajrze naturalne zuzycie ;] jesli naoliwienie go nie przyniesie rezulatatow zostaje zmienic na jakiegos penta albo arctica ;] Edytowane 8 Lipca 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Zamówiłem już Pentka XC80AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...