piq Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 mam zamiar kupić płytę pod P4 zastanawiam się między abitem BE7-RAID a gigabytem GA-8PE667 Ultra niewiem którą wybrać o gigabyte już na forum już się wypowiadano w pozytywny sposób ale nigdzie nic nie było o abitach co radzicie :?: :!: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Abit zdecydowanie NIE zerknij na www.twojepc.pl Gigabyte mogę spokojnie polecić ewentualnie Asus na PE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Abit ostatnio sie opuscil w robieniu plyt . Wez GA-8PE667 Ultra ma bardzo przydatne wzmocnienie wokol soketa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 gigabyte :> chociaz lubi9e abita :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A ja mam Abit BDII-7 Raid i jestem zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...